Suomalainen perheyritys

Alan edelläkävijä

Harva uskoi, että työsuhde-etuna tarjottavasta, työntekijöiden hyvinvointia edistävästä Liikuntasetelistä tulee menestys. Smartum Oy:n perustajat Jarmo Hyökyvaara ja Jorma Hyökyvaara jaksoivat itse uskoa ideaansa. He oivalsivat, että työkyky ja hyvinvointi nousevat sekä pienten että suurten yritysten tavoittelemaksi kilpailutekijäksi. Idean vieminen käytäntöön vaati kuitenkin rautaista tahtoa, turnauskestävyyttä ja tarkkaa korvaa.

Olemme suomalainen perheyritys

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme alamme edelläkävijä; kehitimme ensimmäisenä Liikuntasetelin (1996) ja Kulttuurisetelin (2005) sekä toimme markkinoille liikunta- ja kulttuurietujen maksukortin (2009). Smartum Lounas lanseerattiin vuonna 2014.

Tuoteperheemme kasvoi vuonna 2015 Smartum Työmatkasaldolla sekä Hyvinvoinnin kannusteilla. Hyvinvoinnin kannusteista löytyy tällä hetkellä ”Energiahetki”, ”Smartum Smoothie” sekä ”SmartFit-verkkovalmennus”.
Kehittämämme Smartum Palveluseteli (2010) oli ensimmäinen sähköinen ratkaisu kuntien palvelusetelitoiminnan järjestämiseen.

Tavoitteemme on suomalaisten hyvinvoinnin edistäminen

Smartumin päätavoite on aina ollut osallistua omalla toiminnallaan ihmisten hyvinvoinnin parantamiseen. Haluamme luoda hyvinvointia edistävän kohdennetun rahan ympäristön, jossa kaikki osapuolet voittavat. Kotimaisuus ja perheyrittäjyys ovat Smartumille merkittäviä asioita ja uskomme, että niin asiakkaamme kuin yhteistyökumppanimmekin arvostavat näitä asioita.
Smartum jatkaa avoimena ja sinnikkäänä tutkimus- ja kehitysmatkaansa suomalaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

suomalainen_perheyritys